MŰFAJOK szerinti bontás:

2016. március 27., vasárnap

Rafal Kosik: Félix, Net, Nika és a Láthatatlan Emberek Bandája


cover

"A feltalálópalánta Félix, a számítógépzseni Net és a könyvmoly Nika kalandjainak első kötetét tartod a kezedben: egy lehetetlen történet barátságról, kincsekről, kísértetekről, őrült találmányokról, mesterséges intelligenciáról, robotokról, ufókról és – nem utolsósorban – három tinédzser fantasztikus hétköznapjairól. Ez a könyv megmutatja: igenis mi alakítjuk a sorsunkat. Hogy érdekesen élünk-e, mindenekelőtt csakis rajtunk múlik."

Azoknak, akik szeretik a krimiket vagy - ahogy a gyerekek emlegetni szokták - a "nyomozós" könyveket; azoknak, akik szeretik a sci-fit; azoknak, akiket érdekelnek az informatikában rejlő határtalan lehetőségek; akik szeretik a kalandos történeteket; akik szerint fontos a barátság, és szeretnek arról olvasni, hogy miként áll ki egymás mellett néhány barát a nehéz helyzetekben, és hogyan tudja erősíteni a baráti kötelék az egyes embert is; azoknak, akik kíváncsiak arra, hogy miként befolyásolják a döntéseinket - a szabad akaratunkon és az értékrendünkön kívül - a barátaink vágyai, akarata; azoknak, akiket érdekelnek a kincsek; akik szeretik más gyerekek helyébe képzelni magukat, hogy aztán mégis jó érzéssel csöppenjenek vissza a saját világukba; 10-12 vagy akár 30 éveseknek; mindenkinek, aki szereti az izgalmas történeteket, az olyan sztorikat, amelyek bár 550 oldalasak, sosem unalmasak, mert minden oldalukon történik valami. Azoknak, akik szeretik a különböző műfajok egyvelegét: amikor egy könyv kalandregény, sci-fi és krimi egyben.

Hamarosan beszámolunk a 2. részről is, azonban addig se feledjétek: hamarosan megjelenik a 3. rész: Félix, Net, Nika és az Álmok Palotája!

Jó olvasást, jó szórakozást kívánunk mindenkinek!

Ui.: Az csak hab a tortán, hogy ezt a részt - előre el nem tervezetten - épp húsvétkor olvastam ki; és hogy miért érdekes információ ez? Olvassátok el a Láthatatlan Emberek Bandáját, és megtudjátok! Mert, sorry, de a könyv végét nem árulom el. :)

A Félix, Net, Nika és a Láthatatlan Emberek Bandája a Pongrác Kiadótól ITT megrendelhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése