MŰFAJOK szerinti bontás:

2017. július 4., kedd

J.K. Rowling: Harry Potter és az elátkozott gyermek

Harry Potter és az elátkozott gyermek

"Harry Potter élete sosem volt könnyű - és most sem az, amikor a Mágiaügyi Minisztérium túlhajszolt dolgozójaként, férjként és három iskolás korú gyermek apjaként kell helytállnia.
Miközben Harry a múlttal viaskodik, ami nem hagyja magát eltemetni, legkisebb fiának, Albusnak meg kell küzdenie a reá nehezedő családi örökséggel. A múlt és a jelen vészjósló összeolvadása azzal a ténnyel szembesíti apát és fiát, hogy a sötétség néha egészen váratlan helyekről támad."

_______________

Korábban már beszámoltam róla, hogy én ettől a résztől is el voltam ájulva, csakhogy a gyerekeim egyszerűen nem akartak hozzákezdeni. A 7 részt hihetetlen iramban olvasták végig, de most a forgatókönyvjelleg riasztotta őket. Azt hitték, hogy nem fog nekik tetszeni; hogy csalódás fogja érni őket; hogy ez "már nem ugyanaz".
Aztán Dávid a rábeszélésemre mégis nekiállt - és meg sem állt, amíg a végére nem ért.
"Anya, igazad volt!" (Hmm... Ilyen is akad még! :))

Belátta, hogy tényleg nem zavaró a forgatókönyv forma, tényleg ez a rész is letehetetlen, és tényleg abszolút beilleszkedik abba a sorba, amelyből látszólag kilóg ugyan, de aki olvassa, az már néhány oldal után rájön, hogy teljes részét képezi a nagy egésznek. 

Az Animustól megrendelhető ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése