MŰFAJOK szerinti bontás:

2016. szeptember 26., hétfő

J. K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje


Harry Potter és a Főnix Rendje

Újra Harry Potterrel jelentkezünk... De ez már biztos nem meglepő.
Amíg nem ér a sorozat végére mindkét gyerek, addig ez így is marad.
(És utána jönnek óhatatlanul a DVD-k.)

"Harry Potter ötödik évére készül a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Harry – társaival ellentétben – sosem örül a nyári szünetnek, ám ez a mostani még rosszabb, mint rendesen. Nem csak rokonai, Dursleyék keserítik meg az életét, de – ami a legfájdalmasabb – mintha barátai is elfeledkeztek volna róla. Harry azon töri a fejét, hogyan törhetne ki lehetetlen helyzetéből, ám nyári szünidejének egy hirtelen, drámai fordulat vet véget. Hamarosan azt is megtudja, hogy a Roxfortban sem számíthat békés tanulásra és kviddicsezésre…"

752 oldal, és Gergő igen gyorsan végzett vele. Csak most az a furcsa helyzet állt elő, hogy ő még nem fejezte be, amikor Dávid már nem bírta tovább, hogy ne olvassa ő is, úgyhogy az egyikük olvasta az elejét, a másikuk a végét.
Érdekes, vicces és megható látványt nyújtottak.

A 6. részbe már belekezdett Gergő, a 7. rész a polcon vár (nem sokáig), a 8.-at pedig előjegyeztettük.

Harry Potter Forever. :)

Az Animustól megrendelhető ITT!

Két héttel később: Dávid is kiolvasta! Elkötelezett rajongói vagyunk Rowlingnak és Harry Potternek (ha még nem mondtam volna). Gergő mindjárt végez a 6. résszel, Dávid már alig várja (addig kiolvassa gyorsan a kötelező olvasmányt), és jöhet neki a 6., Gergőnek a 7. rész (amibe már ma bele fog kezdeni, október 12-én). Aztán várjuk a 8.-at, bár sejtjük, hogy az egy másfajta élményt kínál majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése