MŰFAJOK szerinti bontás:

2016. július 10., vasárnap

Sophie Jackson: Egy font hús



"Wes Carter vérbeli nehézfiú. Az Arthur Kill Büntetés-végrehajtási Intézet fegyenceként három éve ül kokainbirtoklásért. Tartozott valakinek, és a tartozása fejében vállalta a büntetést. Látszólag kemény, mint a beton, és hideg, mint a vas, ami elválasztja a külvilágtól. Gyönyörű, veszélyes, titokzatos és okos. Carter 16 éve (pontosabban 5844 napja) vár arra a lányra, akit a sors hozzá vezetett, és akinek a haja illatos, mint a barack. Csak ő mentheti meg a pokoltól
Kat Lane még csak kilencéves volt, amikor egy banda agyonverte az apját egy esős éjszakán Bronxban. A védtelen kislányt egy nála nem sokkal idősebb srác mentette ki. Kat sosem tudta meg, ki volt az a kapucnis idegen, akinek a karjaiban átvészelte a szörnyű éjszakát. 
Kat magánórákat ad Wesnek, de a múlt mély sebei nem tűnnek el nyomtalanul, és az állatias szenvedély sem gyógyíthatja be őket, hacsak a szerelem nem segít.
Sophie Jackson trilógiája a tiltott szerelem édességéről és veszélyéről az interneten lett szenzációs siker. Jodi Ellen Malpas, Jamie McGuire, Katy Evans és Samantha Young rajongóinak kötelező."

4,5 millió eladott példány.
Hát, ha erre van igény...

A 230. oldalig jutottam. Ami baromi nagy dolog, tekintve, hogy már húsz oldal után abba akartam hagyni. Aztán mindig azt mondtam magamnak, de, olvasom, majd csak jobb lesz, majd csak túl leszek rajta, igenis végigolvasom. Hát nem. Nem!

Arra számítottam, hogy valami jól szőtt sztori lesz, rejtélyekkel, de ez egy habhabkkönnyű romantikus regény! Áááá! De még ez se lenne baj, csak sajnos hibákkal, következetlenségekkel, és nagyon rosszul megírva.

"Teljes erejéből beszaladt a műhelybe"?

És a börtönben tényleg így beszélnek egymással a rabok: "Gazember!"? Ez komoly?
És ez a szó kb. minden 2. oldalon szerepel.
És amikor dühösek, akkor olyan szavakat használnak, hogy "basszus"? Nanee, ennyire azért ne már... Bizonyos téren Sophie Jackson annnnnyira szókimondó tud lenni, akkor miért nem fektetett nagyobb hangsúlyt a többi területen is a hitelességre? Az összes többi területen.

Az egész történet hiteltelen.

Mocskos szájú szabadult rab mondja a börtönbeli angoltanárnőről:
- Legszívesebben egész nap csókolgatnám azt a két virgácsot...
Virgácsot??????? KOMOLYAN????? NEMÁÁÁÁR!
Meg hogy milyen jól néz ki a nő abban a "ceruzaszoknyában". Egy pasi használ ilyen szót?? Tudja, hogy mi az a ceruzaszoknya??????

Folyamatosan olyan mondatok, történések vannak, amik egyszerűen nem következnek egymásból, annyira logikátlanok, hogy azt már nem lehet betudni az írói szabadságnak, mert annyira idegesítőek...
Az egész könyv baromi idegesítő!

Az ajánlóban sorolják a neveket, hogy mely szerzők rajongóinak kötelező - hát csak rajta!

Hosszan sorolhatnám még, hogy miért voltam képtelen elolvasni, de inkább nem vesztegetnék rá időt.

Viszont biztos vagyok benne, hogy nagyon sok mindenkinek tetszene, hiszen nem véletlenül adtak el belőle több millió példányt - szóval ITT megrendelhető.
Lehet próbálkozni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése